Bivša ljubavnica Miroslava Ilića objavila intimnu fotografiju sa pjevačem kada je bila u 7 mjesecu trudnoće: Status koji mnogo toga objašnjava

0
481

VEĆ SE GODINAMA ZNA, A I MEDIJI SU ČESTO O TOME PISALI, MIROSLAV ILIĆ KOJI JE POPULARNI PJEVAČ IMA VANBRAČNOG SINA, KOJEG JE DOBIO U VEZI SA MIRJANOM ANTONOVIĆ, ALI NIKADA NIJE HTIO DA GA PRIZNA.

Njihov sin se zove Devin, već dugi niz godina živi i radi u Americi. Poznata je i činjenica da se Devin i Mirjana bore za dokazivanje očinstva putem DNK testa, na koji srpski pjevač mjesecima unazad odbija da pristane i zbog toga se sude.

Miljana je aktivna na društvenim mrežama, svakodnevno je putem Fb profila komunicirala sa raznim ljudima, novosti u vezi spomenutog sudskog procesa objavljuje, razmjenjuje i informacije i iskustva sa ženama koje slična iskustva i probleme imaju.

Takoi se ovih dana Mirjana jednim statusom oglasila, ponukao ju je jedan loš komentar na njenu situaciju. Napisala je da je 22 godina šutjela, dok njen sin preko medija nije saznao ko je njegov otac, odluka njenog sina da se bori za svoja prava, pošto je sada samo princip u pitanju.

Napominje da kada su ona i Miroslav bili u vezi, tada nije bilo interneta, pjevačc je bio na samim počecima svoje karijere. Mirjana u svom statusu dalje piše da je bila od Ilića imućnija tada, ali je bila zaljubljena jednostavna, njegova slava joj ništa nije značila. Tri godine su živjei zajedno, estrada je znala za njihovu vezu, a Miroslav danas ne pokušava ni da negira.

Mirjana je potvrdila u svom statusu da će njen sin Devin izboriti svoja prava nebitno da li Miroslav na DNK test pristao ili ne, Devin ništa ne želi od Miroslava, samo želi da utvrdi ko je i šta je do kraja.