Bruka i sramota za kraljevsku porodicu: Iza svih slika princeze Dajane krije se jedna tajna, primjećujete li?

0
582

KRALJEVSKA PORODICA ŽELI PREDSTAVITI DOSTA TOGA NA SVOJ NAČIN. ONAKO KAKO VAM ŽELE STVORITI MIŠLJENJE O NJIMA, PODIGAO SE INTERNET ZBOG OVIH SLIKA. PRINCEZA DAJANA JE MNOGIMA OMILJENA BILA.

Ona nije bila poput ostalih članova kraljevske porodice pošto je najviše vremena provodila po humanitarnim događajima. Posjećivala je siromašne, bolesne, čak je u naručju držala dijete oboljelo od HIV-a, što ne bi svako uradio.

Posvećena je bila svojim sinovima i zbog njih je istrajavala, obzirom da nije živjela u sretnom braku. Čarls ju je varao sa Kamilom koju ćete kasnije i oženiti, kada se razvela od Čarlsa, napokon našla čovjeka s kojim će sretna biti, ona je u saobraćajnoj nesreći za koju se vjeruje da ju je namjestila i sama kraljica.

Sklonjeni su navodno dokazi, odjednom kamere nisu radile na tom putu. Misteriozno je dosta toga, a kada su se princ Čarls i princeza Dajana vjenčali, bila je to velika vijest i svi su pratili vjenčanje.

Dokazi su sklonjeni i odjednom kamere na putu nisu radile. Dosta toga je misteriozno, kada su Čarls i princeza Dajana vjenčali, bila je velika vijest i svi su vjenčanje pratili.

Komentarisali su svi njenu vjenčanicu, možemo pronaći brojne slike na internetu gdje se Dajana i Čarls nalaze, niste sigurno obratili pažnju na ovaj detalj. Pogledajte ove fotke i recite nam da li nešto čudno primjećujete:

Na ovim fotkama vidite da je Čarls viši od Dajane iako on to nije bio. Oni su bili iste visine, ali je imao kompleks zbog toga i nije želio biti predstavljen tako. Možete vidjeti da su oni zapravo iste visine.