Haris Berković zaprosio Radu Manojlović, a fanovi su odmah poludjeli: Ti si musliman, oženi muslimanku

0
1904

VEĆ NEKO VRIJEME, HARIS BERKOVIĆ JE U VEZI SA RADOM MANOJLOVIĆ, MEDIJI ČAK SPOMINJU KAKO JU JE ZAPROSIO I NA JEDNOJ LOKACIJI U SRBIJI. FOTOGRAFIJA OVOG SRETNOG TRENUTKA JE ODMAH OBJAVLJENA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA, A MNOGOBROJNI FANOVI SU BILI MNOGO RAZOČARANI.

Oni su odmah prozivali Harisa da je pogriješio zato što on kao musliman ne treba da ženi Srpskinju, treba da oženi muslimanku jer je i on sam musliman. Haris Berković je inače rođen u Gradaččcu 1994.godine u mjestu koje je bilo zahvaćeno ratom.

Haris Berković je postao poznat kada je pobijedio u Zvezdama Granda prije četiri sezone, on je pobjednik devete sezone muzičkog tamičenja Zvezde Granda. Njegovi roditelji su inače muslimani i dali su mu takva imena, a i oni se zovu Amra i Mirsad.

Kada je pjevač imao samo pet godina, odnosno dok je bio dijete, njegovi roditelji su se razveli. Inače, Haris Berković je kao dijete jedva preživio saobraćajnu nesreću, a traume i od danas ima.

To je posljedice te traume, možda i ovo što je uzeo Radu Manojlović za buduću suprugu. Pjevačica je nosila odjeću ispod koje se nazirao njen trudnički stomačić, nedavno su snimljeni u Sarajevu i Haris i Rada.

Možđa je Rada Manojlović trudna, pa je zato i Haris odlučio da zaprosi ovu pjevačicu, a mediji su pisali da se njegov otac tome protivi, jer ne samo da je razlika u godinama, već i u ispovijesti.

SPekulisalo se i kako je HAris uselio u Radin stan, ali ga je ona izbacila jer se dopisivao sa Aleksandrom Mladenović.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here