Jelena Golubović napustila emisiju! Skinula bubicu i otišla bez reči, Lepi Mića ostao zatečen! (VIDEO)

0
413

Svemu ovome je prethodila nezapamćena svađa koju su imali Lepi Mića i Jelena Golubović, sve se desilo u emisiji Zadruga – Narod pita.

Do brutalne svađe između Lepog Miće i Jelene Golubović je došlo u emisiji Narod pita, nakon toga, demonstrativno je Jelena napustila studio. Iako je i sama Jelena pomenula da će napustiti emisiju, Lepi Mića je bio uvjeren da neće doći do toga, odnosno da ona nije spremna da uradi takav potez.

Ipak, Jelena Golubović ga je demantovala. Sve je krenulo kada joj je Lepi Mića rekao da izađe, da ne smije, jer nema muda za to, da je sitna duša i da je jedna mala svinja. Ona je mala kompleksašica, a potom je rekao da je otišla u WC da pi*a, nije napustila, vikao je Lepi Mića, na kraju se ipak ispostavilo da je Jelena Golubović otišla iz emisije odmah nakon što je skinula bubicu.

Nepoštovanje publike i Gledalaca je ovo, komentarisala je Milica Dugalić koja se našla u istoj emisiji s njima. Ostavljamo sada vama da pogledate ovaj dio, pa onda sami procijenite o svemu ovome,da li nam imate nešto reći na ovu temu ili ne?

Da li biste se vi složili sa ovim svim što je izgovorio Lepi Mića, da li je Jelena Golubović malčice pretjerala jer je napustila studio ili ne? Svaka noć u emisiji Narod pita je itekako zanimljiva, a tako i ova. Za više ovakvih sadržaja, zapratite našu stranicu na Fejsbuku, hvala vam što nas pratite, vi ste dio našeg tima.

Ostavite komentare obavezno!

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here