Jelena objavila sliku sa Novakom, svi komentarišu njene noge: Sve će vam biti jasno kada vidite ovaj prizor

0
484

TOKOM ODMORA NA MALDIVIMA, JELENA I NOVAK SU SE JEDNO DRUGOM POSVETILI, KORISTILI SU SVAKI TRENUTAK MAKSIMALNO ZA UŽIVANJE.

Oni su zabilježili trenutak dok su na plaži dijelili ljuljašku. Uz fotku u kojoj je u Noletovom naručju, Jelena je poručila:

Osim što su uputili komplimente da su par prelijep, brojnim pratiocima su za oko odmah i Jelenine vitke noge zapale, nisu odoljeli da ne prokomentarišu i ne pohvale njen izgled, komentari su na sve strane pljuštali.

Šta mislite vi o tome, dragi naši?

Jelena prelazi cestom budućeg broja 1 u srednjoj školi. Ako mladić u ovom trenutku ima samo jednu opsjednutost: tenis, njegov susret s Jelenom bit će poput daha svježeg zraka. Ljubav na prvi pogled je neposredna između njih i Novak ne oklijeva staviti sve šanse na njegovu stranu da je zavede. Na njegovu nesreću, njihov prvi susret bio je prilično smiješno način da prođe jer zavesti njegova lijepa Novak ga je odveo do restorana u kojem on odluči naručiti na tom mjestu biftek tartar. Osim što mladić potpuno zanemaruje, njegovo neznanje čini Jelenu smijehom.

Lijepa Jelena ignorira ovu malu nesreću i daje novu priliku Novaku. Od tada počinju vrlo lijepu ljubavnu priču. Čak i ako je njegov obožavatelj broj jedan, Jelena neće staviti svoj život na čekanje za njega kao što je otišao u Italiju za svoje studije. Svježe diplomirala, pridružila se Novaku na čelu Zaklade Novak Đoković. Nakon godina sreće, ljubavni golupčići su odlučili napraviti skok u 2014 i službeno reći “da”. Kako sreća nikada ne dolazi sama, par obavještva sve nekoliko tjedana kasnije da Jelena čeka njegovo prvo dijete: Stefana. Par očekuje svoje drugo dijete za ljeto 2017. Dana 2. rujna 2017. godine, obitelj je obradovala sve s rođenjem djevojčica po imenu Tara.