Ljuba Aličić ponizio takmičarku na Zvezdama Granda – nije sigurno očekivao njenu burnu reakciju

0
7085

Takmičarka koja dolazi iz Živinica, koja se zove Zijada Mujić je imala priliku pjevati u najpopularnijem muzičkom takmičenju Zvezde Granda, uspjela je dvije pjesme otpjevati. Ipak, njen pokušaj nije ispao najbolje, nije se uspjela u naredni krug plasirati Zijada, pa se podigla velika prašina nakon njenog nastupa, kako u medijima, tako i na društvenim mrežama.

Odlučila je Zijada iznijete neke misli o odlukama nekih članova. Nije se baš svidjelo tajanstvenom žirija, Ljubi Aličiću koji je sjedio u stolici, on je rekao da Zijada jako lope pjeva, svakako tog posla treba da se ostavi. Nije se složila s njegovim mišljenjem, a Jelena Karleuša se složiola sa Ljubom u svemu što misli.
Došlo je do velike pompe tek kada je mlada pjevačica došla kući, pa se odlučila javiti putem Fejsbuk profila, napisala je status u kojem je priznala da je bila loša na nastupu Zvezde Granda, ali zna koliko je puta Ljuba Aličić se opijao u kafanama dok je ona pjevala, dodaje da joj nije jasno pod čijim utjecajem je LJuba onako loše kritike iznio, zna i on sam da ona zna i može bolje.

Na kraju je zaključila da takvi ljudi ništa ne mogu, koji su poput LJube grozni i neiskreni.
Zijada je izdala svoju novu pjesmu, a vi možete da poslušate i sami u vide zapisu koji smo pripremili za vas. Sigurno da će vas oduševiti, reakcije su ovdje različite, pišu jedni da je super, da će njena pjesma biti hit, a neki pišu kako ima grozan glas i da je ovo promašaj:
Evo vam prilike, pa poslušajte sada i sami:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here