Marija plaćenija od MIljane Kulić: Evo za koliko su joj podigli honorar, a kad je saznala odmah je napravila veliki plan

0
191

MARIJA KULIĆ JE NAGRAĐENA SA DODATNIH TRISTO EURA HONORARA NA NEDJELJNOM NIVOU ZBOG SVOJE AKTIVNOSTI, KAO I ZBOG DOPRINOSA GLEDANOSTI RIJALITIJA ZADRUGA, SAZNAJE KURIR.RS

Ljetos je potpisala ugovor sa produkcijom i dogovorila se za svoje učešće u programu dobija 1500 eura za 7 dana, koliko i njena kćerka Miljana Kulić.

Čelnim ljudima Pink televizije se Marija dopala dok se povremeno uključivala povremenu u prvu sezonu Zadruge, kada je svoju nasljednicu zbog nedoličnog ponašanja kritikovala. Direktno je to radila, galamila je, često je psovke koristila, kao i pogrdne riječi. Očekivalo se od nje da bude ista takva, kao regularan takmičar, ali je brzo prevazišla samu sebe, kao i očekivanja od organizatora, odlučili su je zbog toga nagraditi, plaćenija je više nego njena kćerka, ali i većina drugih učesnika.

Od samog starta, Marija je jedan od najaktivnijih među zadrugarima, nije umorna nikada, ne vadi se da je neraspoložena ili bolesna, u svakoj igri učestvuje, diskusiju ili raspravi. I kada se gledaju pregledi na Jutjubu, komentari gledalaca na društvenim mrežama vidi se kako je ona omiljena učesnica, riješili smo nagraditi je dodatnim honorarom. Tako će ona primati 1800 eura nedjeljno umjesto dosadašnjih 1500, svakako je značajna povišica. Također dobra je kao takmičar, ali će njen honorar ostati i dalje 1500 eura, plus dodatnih hiljadu koje dobija za sina Željka, kaže sagovornik iz produkcije.

Saopštili su lijepe vijesti, već je isplanirala kako će dodatno zarađeni novac potrošiti. A kadaj je čula za povišicu, rekla je samo SUPER. Staviti će djetetu na knjižicu to, veći dio zarađenog novca će ukunu Željku pokloniti, položiti će ga na bankovni račun, a on će moći da podigne to kada punoljetan postane.