Mesijev sin naprosto zaludio sve: Raspametit ćete se kada budete vidjeli kako urnebesno đuska nasljednik slavnog Argentinca (video)

0
218

SIN LIONELA MESIJA, MATEO, KOJI MA TRI GODINE JE NASLIJEDIO TATIN RAD NOGU DEFINITIVNO.

Na svom Instagram nalogu, Leo Messi je objavio video zapis na kojem je u glavnoj ulozi njegov trogodišnji sin Mateo.

Srednji sin slavnog argentinskog nogometaša na snimku urnebesno đuska uz poznati hit Se*y nad I know It…

I stariji brat Tijago se kasnije pridružio Mateu

Lionel Andrés Messi Cuccittini  rođen 24. lipnja 1987.) je argentinski profesionalni nogometaš koji igra kao naprijed i kapetane španjolskog kluba Barcelona i Argentine reprezentacija. Često se smatra najboljim igračem na svijetu, a mnogi smatraju jednim od najvećih igrača svih vremena,  Messi je osvojio rekordnih pet Ballon d’Or nagrada, četiri od kojih je osvojio uzastopno, i rekordnih pet europskih zlatnih cipela. Cijelu svoju profesionalnu karijeru proveo je u Barceloni, gdje je osvojio 33 trofeja, uključujući devet naslova La Lige, četiri naslova UEFA Lige prvaka i šest Copas del Rey. Kao plodni golfer i kreativni igrač, Messi ima zapise za većinu službenih golova u La Lazi (392), sezoni La Lige (50), nogometnoj sezoni u Europi (73), kalendarskoj godini (91), El Clásico (26), kao i za većinu asistenata u La Ligi (156) i Copa América (11). On je postigao više od 650 senior karijera ciljeva za klub i zemlju.

Rođen i odrastao u središnjoj Argentini, Messiju je dijagnosticiran nedostatak hormona rasta kao dijete. U dobi od 13 godina, preselio se u Španjolsku kako bi se pridružio Barceloni, koji je pristao platiti za liječenje. Nakon brzog napredovanja Barcelonske omladinske akademije, Messi je postao natjecateljski debi u dobi od 17 godina u listopadu 2004. godine. Unatoč ozljedama sklonoj ranoj karijeri, postao je integralni igrač kluba u naredne tri godine, završavši 2007. kao finalist i za Ballon d’Or i FIFA-inu nagradu za svjetski igrač godine, što je ponovio sljedeće godine. Njegova prva neprekinuta kampanja došla je u sezoni 2008-09, tijekom koje je pomogao Barceloni u postizanju prvog tromjesečja u španjolskom nogometu. U dobi od 22 godine, Messi je osvojio Ballon d’Or i FIFA-inu nagradu za svjetski igrač godine nagibom glasova.