Najveće ženske grudi koje ste ikada vidjeli: Ona ne može da zaveže pertle zbog njih, a tek da vidite kad sjedne svirati klavir (video)

0
443

Plastične operacije su nešto što je postalo jako moderno danas. Žene masovno rade plastične operacije da bi povećale svoje grudi, stražnjicu, zatežu lice, ubacuju silikone ustne, ponekada se dogodi da neke žena ne znaju pronaći mjeru pa često pretjeraju.

A takav je slučaj sa Alegom Kol. 47-godišnja glumica Alegra Kol je u filmovima za odrasle glumila, a porijeklo joj vodi iz Solt Lejk Sitija, ona je odgajana u strogo mormonskoj porodici, otuđila se od tradicije svoje porodice.

Možete pogledati video ovdje:

AMANDA COLE

Alegra je inače majka, koja svira klavir u slobodno vrijeme, a karijera modela joj je važnija od svega, ona je odlučila sebe pretvoriti u ekstremnu zečicu Rebit.

I dalje vjeruju u tradicionalne sisteme vrijednosti, ali po nekima od njih više nije mogla da živi, rekla je ona. Oprobala se kao model u tridesetim godinama, a kada je iskusila da će to biti u centru pažnje, ona nije mogla da se zaustavi poslije toga.

OVDJE

Njene gruzi sada su veličine kao jedna automobilska guma poslije niza plastičnih operacija, njihova veličina joj smeta prilikom svakodnevnih aktivnosti kao što je oblačenje, ili vezivanje pertli na cipelama i slično.

Ni to joj nije dovoljno, ona svoje grudi i dalje redovno upumpava, povećava putem specijalnih cjevčica.

I šta čovjek da kaže na ovo, stvarno ne znamo ni mi sami, da li biste nam vi mogli nešto reći? Da li biste vi željeli da imate nekada ovoliko grudi kao što ima Alegra Kol, da li je ovo po vama pretjerano ili ne, procijenite i sami…

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here