Nataša Bekvalac se prepolovila – za samo 10 dana drastično smršala, pa pokazala sve u prozirnoj haljini

0
591

Za deset dana, koliko ima od njenog pojavljivanja u javnosti prepolovila.

Prošla je kroz veliku dramu prije tri mjeseca, kada joj je u noći 13. na 14. april ove godine, njen suprug Luka Lazukić nanio fizičke povrede, kako je i ona sama rekla, vidljive su bili i ozljede koje je dobila od njega:

Natapa se oporavljala od porođaja u tom trenutku, vidljiv je bio i višak kilograma, ali sada tri mjeseca od nemilog događaja, ona izgleda drugačije. Pojavila se popularna novosadska barbika na jednoj zabavi u prozirnoj crnoj haljini, pokazala je Bekvalčeva da joj promjena savršeno pristaje, a ona se posljednji put u javnosti pojavila drugog jula, prije nekih 12 dana.

Sada se može primijetiti da je uradila još jedna promjenu osim što je višak kilograma izgubila, naime, vratilo joj se njeno raspoloženje.

Za razliku od protekla tri mjeseca, na rođendanu HIT Informera, Nataša se sada smijala i veselila se sa ljudima. Pjevačica je pokazala i svoju pozadinu kada je odlazila, a nalikuje na onu koju svi pamtimo, vratila se ponovo ta savršena linija koju je imala prije trudnoće.

Sada se pjevačica našla na meti kritika zbog svog izbora haljine, izgleda neukusno, jeftino, kao da je samo čipkanu zavjesu preko kupaćeg kostima navukla, tako su neki kritičari prokomentarisali njen stajling.

Imali smo tu raznih komentara, ali nataša se ne obazire na takve, sama je rekla da je izuzetno zadovoljna svojim stajlingom i svojim izgledom nakon svega što je imala prije sebe.

Kako se vama dopada njen stajling, da li imate kakvu zamjerku ili ne na njen stil?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here