Naučnici nakon 30 godina našli RJEŠENJE: Zbog luka više NEĆETE PLAKATI

0
125

Iako ga obožavamo i bez njega ne možemo da zamislimo skoro nijedno kuvano jelo, sjeckanje crnog luka nas često dovodi do suza.

I dok brišete suze nad daskom za sječenje, donosimo vam odlične vijesti! Naučnici Bayer-a su nakon 30 godina ukrštanja raznih sorti razvili luk Sunion, koji ne tjera suze na oči!

Oni naglašavaju da se ne radi o genetski modifikovanom proizvodu, a raste samo u SAD-u i postaje svaki dan sve slađi, a zbog činjenice da Sunion nije tako “intenzivan” može da se jede i svjež.

Kompanija ipak ne navodi da li nakon konzumiranja, izostaje zadah iz usta na luk, pa će vam žvake najvjerovatnije i dalje biti neophodne.

Ova najnovija namirnica možda će zbrisati niz inovativnih proizvoda za koje se tvrdi da mogu da osiguraju bezbrižnu pripremu luka bez suza, od specijalnih naočara do posebnih rezača.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here