Ostavili smo 20 hiljada eura na stolu da kupimo njive, a onda je ušla naša koza: Muž od tada samo šuti, gleda u jednu tačku

0
183

KOZA PO IMENU BELKA JE POSTALA GLAVNE TEMA U MEDIJIMA REGIONA, ONA DOLAZI IZ ARANĐELOVCA.

A kako piše lokalni portal aranđelovacinfo.rs, u domaćinstvu familije Simić u selu Ranilović u neposrednoj blizini Aranđelovca, koza Belka je dvadeset hiljada eura pojela, porodica je spremila za kupovinu 10 hektara zemlje.

Riješila je porodica Simić proširiti svoje imanje, pripremili su sumu od 20 hiljada eura da bi kupili 10 hektara zemlje, tog jutra je sve krenulo po zlu.

Mi smo ustali rano, prebrojali smo novac, trebao je čovjek doći od kojeg kupujemo zemlju da bismo ugovor potpisali i isplatili čovjeka, na stolu u dnevnoj sobi su pare stajale, a mi smo otišli doručkovati. Moj tast je izašao da nahrani stoku kao svako jutro, ali nije ulazna vrata zatvorio i tu je nastala nesreća. Koza Belka koju posjedujemo nekoliko godina je kroz otvorena vrata u dnevnu sobu ušla, počela jesti pare sa stola, kroz suze govori uplakala snaha Milena.

Čuli smo šuškanje, i buku, a moj muž je od stola ustao i samo što ga nije strefio šlog. Belka je pojela skoro sve pare sa stola, tristo eura je ostalo samo, sve je ili pocjepano ili pojedeno bilo. Ne govori od tog dana ništa muž, sjedi, ćuti, gleda u jednu tačku, sve nas je u crno zavila Belka. Šta mislite vi o ovome, da li biste nam mogli nešto reći o ovome, kažite nam svoje mišljenje o ovome, dragi naši… Ostanite i dalje uz nas, hvala vam još jednom što nas pratite, tu smo da se družimo sa vama.