Ovo su najružnije holivudske zvijezde koje su se proslavile bez obzira na izgled: Broj #3 će vas proganjati u košmarima

0
612

KADA JE RIJEČ O POPULARNIM LIČNOSTIMA, UKOLIKO GOVORIMO O SAMOM VRHU SVIJETA, HOLIVUDU, BEZ IKAKVE SUMNJE DA IZGLED IGRA ULOGU OD KRUCIJALNOG ZNAČAJA BEZ OBZIRA DA LI JE RIJEČ O PJEVAČICAMA ILI GLUMICAMA, ILI O GLUMCIMA I PJEVAČIMA, U OVOM POGLLEDU NISU NIKAKAV IZUZETAK MUŠKARCI, ONI MORAJU DA IZGLEDAJU ŠTO BOLJE AKO PLANIRAJU DA SE NA TRONU SLAVNIH ZADRŽE.

Nečiji talenat ne može se ignorisati bez obzira koliko vam se ne dopadao nečiji izgled. Donosimo vam listu slavnih osoba koje niko nije mogao poljuljati, pošto su dokazali da su vrhunski u poslu kojim se bave.

1. Sarah Jessica Parker, mnogi su mislili da je bolje da je radijska voditeljka nego glumica, ona je začepila njihova usta svojim uspjehom, bili su previše zapanjeni da bi išta komentarisali, njoj izgled nije najjača strana, ali nije ni njen jedini adut.

2. Lejdi Gaga; zauzima posebno mjesto na ovoj listi, iz razloga što se uvijek svog ekscentričnog razloga držala, pa su je javnost, publika i mediji više osuđivali kad god bi se pojavila, i svoju umjetničku stranu na sceni izražavala, ali i iza kamera.

3. DOnatela Versace; slažu se svi da je bila jedna od najljepših na svijetu, ali je svoje lice unakazila do kraja života sa svojim operacijama.

4. Nikolas Kejdž; iako ovaj glumac dobija 6 glavnih uloga godišnje, on i dalje nastavlja da glumi u lošim filmovima, ni izgled mu nije nikad bio jača strana.