Pjevačica uživa sa Mrkom, a ovo je prvi muž Ane Bekute, ne biste ga sigurno nikada prepoznali

0
532

POSLJEDNJIH NEKOLIKO GODINA, POPULARNA FOLKERKA ANA BEKUTA UŽIVA U LJUBAVI SA MILUTINOM MRKONJIĆEM MRKOM, DA LI IPAK ZNATE KO JE BIO NJEN PRVI MUŽ, ZNATE LI TO?

Sa šabačkim muzičarem, bubnjarem Predragom Vidovićem Prejom je živjela Ana Bekuta 10 godina u nevjenčanoj zajednici, a 1981.godina je za nju bila sudbonosna.

Početkom osamdesetih, Predrag Vidović se vratio u Šabac nakon što je imao angažmane po Americi i Njemačkoj, shvatio je da se bolje zarađuje na narodnjacima, promijenio je muzički pravac i zajednno sa svojim bendom raspisao konkurs za pjevačicu na koji se Nada Polić javila, to je pjevačica sa umjetničkim imenom ANA BEKUTA.

Anabe je bilo ime Ansambla, pored Predraga Vidovića taj ansambl su činili Milenko Božić, Boban Živković, Sava Jovanović i Zoran Bursać.

Ana je počela da se zbližava sa Prejom i da uz njega napreduje u muzici. A početkom 90-ih na jednoj od svojih turneja, Ana se zbližila sa klavijaturistom Slobodanom Smakićem, 1992.godine je zauvijek napustila Preju i Šabac, preselila se u Beograd tad. Sa Slobodanom je živjela, i radila do 2000.godine.

Ana Bekuta je danas u sretnoj vezi sa Milutinom Mrkonjićem Mrkom, nekadašnjim političarem koji je još uvijek u braku i nije se razveo, Ana i on žive u sretnoj vezi, Milutin se još uvijek nije razveo od supruge sa kojom već nije u kontaktu duži period. Mnogi su zbog ovoga Anu Bekutu osuđivali, šta vi mislite o ovome?