Prizor je prelijep: Nataši Bekvalac njene kćerke pomažu da prevaziđe ovaj težak period koji ju je nedavno zadesio

0
175

Ima iza sebe najgore dane i trenutke u svom životu, prije samo dva mjeseca je imala sukob sa svojim suprugom Lukom Lazukićem, IT stručnjakom i bivšim sportistom koji joj je nanio fizičke povrede i to sve nakon mjesec i po od porođaja gdje mu je podarila kćerku.

Povukla se tako Nataša iz javnosti, nije željela ni da daje bilo kakav intrevju, ali je smogla snage da nastavi dalje, zakazala je svoj prvi nastup upravo poslije pola godine u Beogradu. Za sad se odmara još uvijek u Beogradu, a svoje posljednje pripreme pred nastup privodi kraju na salašu gdje je uložila mnogo novca, opremila ga je u potpunosti, svim potrebama porodice Bekvalac se prilagodila.

Ona provodi najviše vremena sa svojim kćerkamma Katjom i Hanom, kao i sa sestrama Kristinom i Draganom, nisu je nikada ni na trenutak ostavile samu. Ljubav prema Hani i Katji joj je najviše pomogla da Nataša iz svega ovoga izađe samo još jača.

Nataša je za ovu zajedničku fotografiju napisala Život, samo se srcem dobro vidi.

Nataša i Luka Lazukić se razvode, a Luka će uskoro da ima i suđenje zbog nanošenja teških tjelesnih povreda svojoj supruzi, prvo je negirao da ju je udario, a kasnije je i priznao da je to uradio.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here