Rijaliti zvijezda je najisplativije zanimanje u Srbiji: Jelena je uzela 320.000, a Zorica 230.000 eura. Evo koliko su ostali

0
437

JELENA GOLUBOVIĆ JE DEFINITIVO APSOLUTNI REKORDER KADA JE RIJEČ O ZARADI U RIJALITI PROGRAMIMA, POŠTO JE ZARADILA 320. HILJADA EURA, JOŠ OD 2006. GODINE SE EMITUJU U SRBIJI, A SLIJEDI JE ZORICA DUKIĆ KOJA JE ZARADILA 230 HILJADA EURA, A NENAD MARINKOVIĆ GASTO JE ZASLUŽIO BRONZANU MEDALJU JER JE ZARADIO 185 HILJADA EURA.

Ne postoji profesia u kojoj pojedinac može zaraditi veliki novac, a da mu za to nisu potrebne bikakve kvalifikacije i znanje, kao što je to biti rijaliti igrač. Dovoljno je da budete skloni skandalima, da niste opterećeni moralom, uspjeh i zarada su vam zagarantovani.

A motivacija za učešće u prvih nekoliko godina je bila isključivo želja za slavom, pošto su pare dobijali samo pobjednici, a honorari za ostale učesnice su bili jako mizerni. A potom su novopečene zvijezde počele da se sele iz jednog u drugi rijaliti, one su postale tako tražena roba, uspjele su sebi podignuti cijenu na taj način.

Za Jelenu Golubović niko nije ni čuo dok je životarila kao pozorišna rediteljka, ali je postala poznata zbog Farme 3 kada se prijavila 2013. godine. Od tri učešća na ovom seoskom imanju, gdje je pobijedila dva puta, zaradila je 150 hiljada eura, a dodatni dio novca je dobila od učešća u Parovima, kao i šou programu Upravo posvađane i Zadruge. Njena zarada od rijaliti formata iznosi nevjerovatnih 320 hiljada eura u posljednjih pet godina.

Buckasta djevojk je imala san da otvori svoj frizerski salon, pojavila se u rijalitiju Happy TV i uspjela je da pretekne mnogo poznatije ličnosti u trci za glavnu nagradu. Radi se o Zorici Dukić, koja je pobijedila u Parovima 2010. godina, osvojila 125.000 eura, postala frizerka i potom sa javne scene nestala. Ponovo je bila aktivna kao rijaliti učesnica od 2016.godine, a procjenjuje se da je do sada inkasirala oko 230 hiljada eura.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here