Selektor Hrvatske ostavio region u nevjerici nakon izjave o Srbiji: nikome nije jasno zbog čega takav stav

0
8246

ZLATKO DALIĆ, SLEEKTOR FUDBALSKE REPREZENTACIJE HRVATSKE JE OSTAVIO SVE U NEVJERICI KADA JE ODLUČIO DA ZA BANJALUČKE NEZAVISNE NOVINE KOMENTARIŠE I GRUPNE FAZE I REZULTATE SVJETSKOG PRVENSTVA U RUSIJI, KADA JE REKAO DA BI NAJBOLJE BILO DA JE SRBIJA USPJELA POBIJEITI BRAZIL.

Zbog čega se on uhvatio Srbije, kada ni sama Hrvatska nije pokazala spremnost nikome nije jasno.On je upitan o nekim iznenađujućim rezultatima na Mundijalu, pogotovo da komentariše to što je Njemačka eliminirana još u grupnoj fazi. Dalić je rekao da se Argentina provukla, a ona je bila zajedno sa Hrvatskom u grupi.

Najveće iznenađenje na prvenstvu je svakako eliminacija Njemačke na prvenstvu. Bilo bi najbolje da se Srbija uspjela plasirati, odnosno da su pobijedili Brazil jer bi tako ih eliminisali iz daljnjeg takmičenja. Vidjeli su svi kako je ovo izjednačeno prvenstvo, a da favoriti uopšte i nisu toliko ubjedljivi na prvenstvu.

Naveo je i kako je Hrvatska uradila sjajnu stvar. Pobijedili su sada i Dansku nakon izvođenja penala, gdje je apsolutni heroj i junak bio Daniel Subašić. Ukoliko ne prođu i Ruse koji su im naredna prepreka, sigurno će se sve ovo brzo zaboraviti, kazao je Zlatko Dalić.

Imate li nam vi nešto reći o ovoj izjavi koju je dao Zlatko Dalić, da li ste se vi iznenadili što je spomenuo uopšte Srbiju i njenu grupu ili nee… Da li je mislio nešto loše, ne znamo, to samo on zna.
Činjenica da je Srbija mogla proći dalje da nisu oštećeni protiv Švajcaraca kada im nije dosuđen regularan penal kod rezultata 1:1.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here