Severina objavila fotku u kupaćem kostima i pokazala kako zaista izgleda: Ljudi ostali u nevjerici

0
642

SEVERINU JE SUDEĆI PO POSLJEDNJOJ FOTKI KOJU JE ONA OBJAVILA UHVATILA NOSTALGIJA ZA TOPLIJIM DANIMA, NA INSTAGRAMU JE ODLUČILA JEDNU STARU FOTKU OBJAVITI.

Imam virozu, muke mi ježove, sinoć sam morala odgoditi koncert u Forchajmu, žao mi je zbog toga, napisala je uz fotku na kojoj u crnom bikiniju pozira, morski jež joj društvo pravi.

Fanovi su joj odmah poručili da žele da ozdravi što prije, slali su joj komplimente da je Prekrasna, da je uvijek dobra, vrh riba, prava bomba, samo su bili neki od komentara.

Pjevačica je tokom ljetnih mjeseci na svom profilu na Instagramu veliki broj fotografija objavila u kupaćem kostimu, pokazala je da odlično izgleda, sada se i sami uvjerite:

U prosincu 2010. Severina se na proslavi rođendana s bogatim srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem susreo s kojim se angažirala za nastup. Ubrzo su počeli datirati, au kolovozu 2011. najavila je da je trudna sa svojim prvim djetetom. Odnos je izazvao intenzivan interes medija u Hrvatskoj i ostalim bivšim jugoslavenskim republikama. Vedrana Rudan, hrvatski pisac, napisao je stupac u kojem je šaljivo nazvala Severinu “Tito nove Jugoslavije”, promovirajući Bratstvo i jedinstvo.

Dana 21. veljače 2012. godine rodila je dječaka pod imenom Aleksandar u Splitu.  Tijekom razdoblja živjela je između Beograda, Vršca i Zagreba. U listopadu 2012. Severina je priopćila da su ona i Popović razdvojili i da se vratila u Zagreb. Istodobno je najavljeno da je njezin sin krstio u katoličkoj crkvi u Rijeci. Nekoliko mjeseci kasnije par se ponovno okupio sve do odjeljivanja za dobro u kolovozu 2013.  Otada su par upleteni u parnične sporove, a Popović tvrdi kako mu nije dopušteno pristupiti da vide njihovog sina, tvrdi Severina koja je odbila. 22. listopada 2015. Severina se udala za srpski nogometaš Igor Kojić.