Sjećate li se fatalne Rubi? Ona je ponosna baka danas, a ovako izgleda bez trunke šminke

0
677

SIGURNO SE I VI DOBRO SJEĆATE FATALNE RUBI IZ ISTOIMENE TELENOVELE, KOJA JE BILA ZLOĆA, A 14 GODINA POSLIJE, BARBARA MOR KAKO JE IMA OVOJ GLUMICI IZGLEDA BESPRIJEKORNO. NJU JE I PROSLAVILA OVA ULOGA.

Popularna glumica je savršeno dočarala lik prelijepe Rubi Perez. Ona danas ima 40 godina, a objavila je i nedavno fotografiju bez trunke šminke.

Nekoliko godina je već ponosna baka malene Mile, a njen sin Serhio je postao otac sa samo 18 godina.

Inače, Rubi je meksička telenovela, nju je Benjamim Cann producirao, dok je režiser Jose Alberto Castro. Prema originalnoj ideji Yolande Vargas Dulche je rađena ova telenovela.

Rubi je pokvarena i frigidna, njeno ime znači Rubin, ona je i protagonistica ove priče koja je puna intriga, spletki i ljubavi. U jednoj siromašnoj porodici je odrasla u Meksiku, a sanjala je uvijek da ima bolji život.

NJen izgled je bio njeno najveće oružje za postizanje željenih ciljeva. Ona je bila studentica na jednom privatnom univerzitetu, a zahvaljujući svojoj radišnoj sestri Kristini, koja je radila teške poslove da bi svoju sestru i bolesnu majku Refugio uzdržavala. Sa bogatašicom Maribel se spojila na univerzitetu, lijepom djevojkom koja je ostala invalid nakon nesreće. Maribel je mislila da je pronašla pravu prijateljicu, a ne zna da se Rubi s njom zbog interesa samo druži.

Rubi je posjetila Maribel u njenoj vili i uvjerena je kako je ona trebala da živi u ovakvoj ljepoti, i pod svaku cijenu će pokušati da dobije takvo bogatstvo.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here