Sjećate li se Karleuše i njega – to je bila svadba vijeka koja još uvijek nije zakonski okončana

0
684

Čak 12 godina je prošlo otkad je popularna pjevačica Jelena Karleuša imala svoju prvu svadbu? Zaklela se ona tada na vječnu ljubav pred Bogom, to je bilo 23.septembra 2004.godine kada se udala za Bojana Karića. Ubrzo nakon toga, oni su se razišli, jednostavno nije išlo.

Pred crkvom se nisu razveli, Jelena je po tome pitanju i dalje u braku sa Bojanom Karićem, za kojeg se udala na Topčideru u Crkvi Petra i Pavla.

Njihovo vjenčanje je bilo spektakularno, a nekadašni supružnici su tada u medijima spominjani po tome što su imali svadbu vijeka, ipak, samo četiri mjeseca su zajedno proveli, a nakon toga su odlučili da se razvedu.

Nisu obavili kako treba, samo su građanski brak poništili, ali do današnejg dana, niti Jelena Karleuša, niti sin Sretena Karića nisu nikada podnijeli moblu da se i njihov crkveni brak raskine.

Svako je krenuo sovjim putem, Jelena i Bojan su nastavili sami, a ubrzo su i oni uplovili u nove brakove. Bojan se odlučio sa Mašom Karić oženiti 2007.godine, sa njom je dobio i blizance, dok se Jelena udala godinu dana poslije za fudbalera Duška Tošića, s njim je dobila dvije kćerke. Nisu se nikada poslije vjenčali u crkvi, ni Bojan ni Jelena, na vječnu ljubav su se samo pred matičarem zakleli. Krivac se mora utvrditi kako bi se mogao poništiti crkveni brak.

Da li se vi sjećate ovog glamuroznog para, koji je nekada žario i palio regionom? O njemu su svi pisali, ali ipak, nije dugo potrajalo, a oni nisu ostali u dobrim odnosima.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here