Slika kuće iz BiH zapalila društvene mreže: Da li primjećujete detalj iza kojeg se krije tužna priča

0
1224

NEKE POJAVE NEKADA NE SMATRAMO TOLIKO BITNIM, KADA BOLJE POGLEDAMO, SPOZNAJEMO KAKO NEKU DRUGU NOSE, ONU TEŽU STRANU PRIČE. VIĐALI SMO SLIKE ČESTO NA INTERNETU OD DRUGIH KUĆA, A NEKE SU BILE TAKO UPEČATLJIVE ZBOG NJIHOVIH NATPISA, NEKE ZBOG FASADA, TREĆE ZBOG NAČINA GRADNJE.

Zbog toga su na internetu uglavnom takve fotke i završavale pa bi postale pravi hit. Slika se nedavno pojavila na društvenim mrežama, kao što vidite i sami, radi se o kući koja je na dva dijela podijeljena. Ništa ne bi bilo čudno da nema ovog natpisa na kraju jednog dijela kuće, a možete pogledati ispod o čemu se radi:

Pogledajte ovu sliku, i sami ćete pronaći jedan upečatljivi detalj na njoj. Detalj je ovaj natpis da se jedan dio kuće prodaje, a ovaj drugi ne. U Janji, u blizini Bijeljine se nalazi ova kuća, ona je u vlasništvu dvojice braće. Jedan od njih živi u Njemačkoj, rijetko kad dolazi, drugi ipak živi ovdje. Nema lagan život ako se može primijetiti, njega je situacija natjerala da se na ovaj korak odluči.

Mi i ne znamo u kakvom je odnosu sa svojim bratom, da li mu finansijski pomaže ili ne, odnosno da li ga posjećuje uopšte, obzirom da jedan dio kuće prodaje, sigurno da mu nije baš najbolja situacija finansijska.

Da li ste do kraja pogledali, šta mislite o ovom tekstu, da li je ovo žalosno? Kažite nam svoje mišljenje vezano za ovo