Srpkinja otkriva kakav je brak sa šeikom: Sve je super i sretna sam, ali

0
707

Postoji mnogo žena koje su na kraju pristale da se udaju za Šeikka, jedna Srpkinja se odlučila tako na ovaj korak. U svom intervju odlučila je da otkrije sve o svom životu, kao i o braku koji prolazi sa suprugom.

Bila je nekada misica Srbije, njeno ime i prezime glasi Jelena bin Drai, njeno trenutno mjesto stanovanja je Dubai, udata je za njihovog šeika čije je ime Saeed bin Drai.

Svojom ljepotom i jednostavnošću ga je očarala, iako može dosta žena imati, samo za nju se odlučio. I sama Jelena je rekla da je sretna u braku, njoj je posebno drago što ga samo za sebe ima, iako je poznato da Arapi mogu imati četiri žene. Njena najveća podrška je, a njihov brak traje više od jedne decenije.

Kada su je pitali da li joj smeta što je njen muž musliman, ona je rekla da njoj to uopšte ne smeta, pošto je on divna osoba, sa kojom ona želi svoju smrt dočekati.

Navodi da joj nedostaje Srbija, ali je često sa suprugom i sa troje djece što imaju zna posjediti. Ima kćerku Asju, kao i dva sina, Hilala i Hamdana. Otkrila je Jelena da je sa svojim suprugom stupila u kontakt preko posla, tako su se i spojili.

Navela je i kako voli kada njena porodica nju posjećuje, iz razloga što je sa djecom jako teško posjećuje. Ona je i nekadašnja misica, sa šeikom je u sretnom bratu, a nedostaje joj jedino Srbija.

Posjetite našu stranicu za više dodatnih informacija.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here