Šumaherova supruga se obratila medijima, fanovi u suzama: Ovo vam moram reći

0
607

PRIJE NEKOLIKO GODINA, MIHAEL ŠUMAHER JE STRADAO NA SKIJANJU, OD TADA SE SKORO NIŠTA NE ZNA O NJEGOVOM ZDRASTVENOM STANJU.

A njegova supruga Korina se nije oglašavala u medijima, sada je konačno dala izjavu i za njemački Bunte.

Ona je kazala kako svi znaju da je Mihael veliki borac i da će ovo uspjeti pobijediti. Njemačkom muzičaru se obratila koji je posvetio pjesmu Rođen da se bori Mihaelu Šumaheru.

Želim ti se iskreno zahvaliti na tvojoj poruci, kao i na predivnom poklonu koji je tokom teških trenutaka pomogao. Sjajno je primiti toliki broj riječi i divnih želja, koje su snažna podrška našoj porodici, Korina je istakla.

A jedan od bližih prijatelja Šumaherovih je kazao kako šampion ne može hodati, govoriti, nekada pokaže emocije pošto zaplače, kazao je Žan Tod.

Od sljedeće sezone, ponovo će se spominjati ime Šumaher na stazama F1, njegov sin Mik bi bogao postati jedan od dva vozača Toro Rossoa.

Prema posljednjim informacijama, da bi upao u samu elitu, on mora da bude među prva tri vozača FOrmule 3. Toro Rosso razmišlja dovesti Mika kao zamjenu za Pjera Geslija koji će za Red Bull nastupati od sljedeće sezone.