Supruga Bali-Bega pokazala da je prava ljepotica i bez trunke šminke na sebi

0
1290

SVI DOBRO ZNAMO KO JE FAHRIJE EVČEN, POGOTOVO ŽENE KOJIMA SE SRCE SLOMILO KADA JE NJIHOV OMILJENI GLUMAC BURAK OZDŽIVIT, POZNATIJI KAO BALI BEG OŽENIO OVU LJEPOTICU PRIJE GODINU DANA. BURAK VAŽI ZA NAJPOPULARNIJEG TURSKOG GLUMCA, DOK FAHRIJE VAŽI ZA LJEPOTICU KOJA NEMA MANE.

Na društvenim mrežama kao i na malim ekranima, lijepu Fahrije uvijek možemo vidjeti besprijekorno našminkanu, ona je uvijek i za medije govorila da samo minimalnu šminku koristi na sebi i to je sve.

Na svom Instagram profilu je objavila jednu fotografiju na kojo nema ni trunke mejk apa na licu, a ona je dobila skoro 750 hiljada lajkova na tu fotografiju, kao i nešto više od devet hiljara komentara koji su bili pozitivni.

Ona je uvijek govorila kako je za sjaj u očima najvažnija ljepota duše, za spoljnu ljepotu. VIše od sedam miliona pratioca ima, ona je rekla da je na njenu popularnost zaslužno isticanje jednostavnosti života, ali kada je riječ o njenom suprugu, ipak je on nešto popularniji od nje na društvenim mrežama i njega prati čak 11,5 miliona pratioca.

Ona se udala za turskog glumca 29.juna prethodne godine, vjenčanje se održalo u Sait Halim Pasa Yalisi palači, to je dredvno izdanje u općini Sariye u Istanbulu na obali Bosfora u evropskom dijelu. Nakon svadbe, sve oči su bile uprte u njih, onda su pred svjetlima reflektora nestali i skrivali su se na plažama Maldiva njih dvoje.

Svoju prvu godišnjicu braka će slaviti, a ako je suditi prema zajedničkim fotografijama, oni bajku žive. Svojevremeno je izjavila, prava ljepota na jednostavnoj stvari počiva, iskrenom i širokom osmijehu, koji polazi iz duše, razliva se po cijelom licu, zapali se na kraju sjaj u pčima. Kada nije u harmoniji duši, izgube blistavost i oči i kosa, nikakva njega ne pomaže tu, kaže Fahrije.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here