Sva odjeća joj je mala: Trudnu Aleksandru Prijović uslikali u prodavnici, kada su vidjeli kako izgleda, zanijemili su

0
381

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ JE PRIJE NEKOLIKO MJESECI SAZNALA DA JE U DRUGOM STANJU, DA SA SUPRUGOM FILIPOM ŽIVOJINOVIĆEM OČEKUJE PRVO DIJETE, ODNOSNO NOSI DJEČAKA U SEBI.

Na trudničkom bolovanju se nalazi trenutno, svaki slobodan trenutak ona provodi sa prijateljima i porodicom. Iz mjeseca u mjesec sve više raste, mlada trudnica je odlučila obnoviti svoj garderober, tako je rekla.

U šopingu su uslikali pjevačicu kako sa majkom bira nove odjevne komade za zimu koja nam dolazi. Inače, podsjećamo vas da je Aleksandra nedavno prekinula i trudničko bolovanje da bi se pojavila na koncertu Ace Pejović i otpjevala dvije pjesme.

O trudnoći uopšteno, kako se pravilno hraniti:

Prehrana i trudnoća odnose se na unos hranjivih tvari i planiranje prehrane koja se poduzima prije, za vrijeme i nakon trudnoće. Prehrana fetusa počinje od začeća. Iz tog razloga, prehrana majke važno je od prije začeća (vjerojatno nekoliko mjeseci prije), kao i tijekom trudnoće i dojenja. Sve veći broj studija pokazao je da će prehrana majke utjecati na dijete, uključujući i rizik za rak, kardiovaskularnu bolest, hipertenziju i dijabetes tijekom cijelog života.

Neadekvatna ili prekomjerna količina nekih hranjivih tvari može uzrokovati nepravilnosti ili medicinske probleme u fetusu, a neurološki poremećaji i hendikepi su rizik koji provode majke koje nisu pothranjene.  Procjenjuje se da 24% beba širom svijeta rađa s nižim od optimalne težine pri rođenju zbog nedostatka odgovarajuće prehrane.  Osobne navike kao što su konzumacija alkohola ili velike količine kofeina mogu negativno i nepovratno utjecati na razvoj bebe, što se događa u ranim fazama trudnoće.