Svako joj zavidi na tijelu – Cecina Anastasija objavila fotku, a trbušnjacima zadala svim djevojkama veliku glavobolju

0
543

Mi smo se nekoliko puta uvjerili u kakvom glamuru živi Cecina kćerka iako se ničim ne bavi, groznim komentarima se pljuvalo po ovoj mladoj djevojci, na skoro svakoj njenoj fotografiji, pišu kako ne može biti poznat, a ništa nije ostvario u životu.

Anastasiju ne pogađa to, ona je u međuvremenu odlučila da se posveti muzičkoj karijeri, ona nastavlja da postavlja fotografije, te fotke i dalje broje na hiljade lajkova, ali i nekoliko stotina komentara. Kćerka naše poznate pjevačice Cece Ražnatović, Anastasija je šarmirala tijelom i svojom ljepotom, ona mami mnoge muškarce, odlučila je i svoju figuru dovesti do savršenstva, pogotovo kako se ljeto bliži.

Ona je spremna za ljeto, da li ste vi? A na Instagram nalogu je postavila jedan video zapis na kojem se vidi kako ona sprema za vježbanje, pozavidjela bi i svaka djevojka na njenim vrhunskim trbušnjacima.

A ko god vježba, zna i sam koliko je truda uloženo, odnosno čega se sve mora odricati, a svima je teško od slatkiša da se odrekne. Da ne bismo mnogo dužili , sada pogledajte i sami o čemu mi ovdje pričamo. Ovo će vam sigurno kao dobra motivacija dobro poslužiti, za mjesec dana ćete se dovesti sigurno u savršenu formu.

A da li ste zadovoljni načinom kako izgleda Anastasija, ona ovdje ima ravan stomak, odradila je trening i potom se fotografisala. A ona je što se tiče izgleda naslijedila od svoje majke, lijepa je i zgodna na majku Cecu, u to nema sumnje. Ceca želi da Anastasija krene koracima svoje majke, da pjeva, a Anastasija ima pjesmu Savršen par, a Ceca je spremna da joj plati najskuplje kompozitore.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here