U Mančesteru pitali Nemanju Matića koju slavnu ličnost bi da upozna: Cijela BiH je sada na nogama (video)

0
1372

IGRAČI MANČESTER JUNAJTEDA SNIMILI SU JEDAN PROMOTIVNI VIDEO ZA SVOG NOVOG SPONZORA, ZADATAK IM JE BIO DA KAŽU SA KOJOM BI OSOBOM ŽELJELI POPITI KAFU, NAJZANIMLJIVIJI ODGOVOR JE DAO NEMANJA MATIĆ.

Ostali nogometaši su nabrajali legendarne fudbalere, ili svjetski poznate glumce, iznenadio je izborom Nemanja Matić.

Nemanja Matić je odgovorio tako što je bh.glumca Mustafu Nadarevića koji se po ulozi Izeta Fazlinovića u poznatoj seriji Lud Zbunjen Normalan koja je hit u regionu.

A kako je to izgledalo, najbolje da i vi sami pogledate ovaj video zapis:

Nemanja Matićrođen 1. kolovoza 1988. je srpski profesionalni nogometaš koji igra kao obrambeni srednjak za engleski klub Manchester United i srbijansku reprezentaciju. Počevši svoju karijeru kao napadačkog veznog igrača, Matić se prebacivao u obrambeni midfielder tijekom svog čarolija u Benfici. Poznat je po svojim dosljednim nastupima na terenu i njegovom borbenom stilu igre.

Matić je započeo višu karijeru u Kolubari, prije nego što se 2007. pridružio slovačkoj Košici. Premjestio se u engleski klub Chelsea za 2009. godinu za 1,5 milijuna funti. Tijekom svoje prve čarolije na Stamford Bridgeu, proveo je na sezoni 2010-11 u zajam na nizozemskom klubu Vitesse, au siječnju 2011. preselio se u Benficu u swap ugovoru koji je uključivao David Luiz.

Matić je predstavljao Srbiju na razini ispod 21 godine. Godine 2008. napravio je svoj visoki međunarodni debi, a od tada je odradio više od 40 nastupa. Bio je dio njihove momčadi na Svjetskom prvenstvu FIFA 2018. godine.

Matićev mlađi brat, Uroš, također je profesionalni nogometaš koji igra za dansku Superligu stranu F.C. Copenhagen, Matić je parcijalnog makedonskog podrijetla, jer je majčin djed iz Volkovije