U Zadrugu 2 ulazi Miljana Kulić, neće vam biti dobro kada čujete koliko para je dobila!

0
749

Miljana Kulić je potpisala ugovor da sa bebom učestvuje u drugoj sezoni Zadruge dva, za 10 hiljada eura koliko će iznositi njen mjesečni honorar.

Ivan Marinković, sa kojim je ova lijepa Nišlijka zatrudnjela, protivi se da ona uđe sa sinom u rijaliti, ali Kulićeva je na kraju ipak odlučila da će uću u rijaliti. Osmog augusta bi se Miljana trebala poroditi, a u septembru ona i njena beba će tako postati Zadrugari.

Miljana je tako tražila, dobila je preko deset hiljada eura, dvije hiljade je namijenjeno njenom budućem sinu Željku Kuliću. Planirala je da otvori račun za nasljednika, na koji će se svake nedjelje uplaćivati po 500 eura od njenog honorara. Ona je insistirala da uđe u rijaliti kada joj sin napuni 40 dana.

Zahtijevala je i posebnu prostoriju koju će imati ona i beba, da bi mogli izbjeći buku koja je neminovna u ovom rijalitiju, otkrio nam je izvor, koji je dodao da kamere neće nikako moći da snimaju sobu u kojoj se nalazi Miljana kako bi dobila sa svojim sinom malo privatnosti. Još povlastica će imati Miljana Kulić

Dogovorila se ona i sa produkcijom, da ne mora sa bebom sve vrijeme biti gdje su i ostali učesnici, već da bude s njima samo kada su ona uključenja uživo, osim toga, Miljana će dobiti i pomoć bejbisiterke, kao i jedne pedijatrijske sestre, zaključio je poznati izvor.

Šta vi mislite o ovome? Da li je ovo u redu da jedna majka ulazi sa bebom u rijaliti ili ne? Pišite nam i vi vaše mišljenje o ovome, hvala vam što nas pratite.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here