Udala se za milijardera koji je od nje stariji 32 godine: Hercegovka otkrila da joj godine i izgled nikad nisu bili važni

0
314

JEDNA HERCEGOVKA JE NEDAVNO USPJELA PRIVUĆI PAŽNJU SVJETSKIH ALI I DOMAĆIH MEDIJA NA SEBE KADA SE UDALA ZA NEVILA KRIHTONA, MILIJARDERA SA KOJIM ŽIVI U AUSTRALIJI SAD. NADI HASANDEDIĆ JE U MOSTARU ROĐENA, NEDAVNO JE SVOG MUŽA DOVELA U POSJETU SVOJIM RODITELJIMA U MOSTAR.

Oni su inače na svadbu potrošili preko milion dolara, organizacija je bila na vrhunskom nivou.

Nadi je kazala da je svog muža preko zajedničkog prijatelja upoznala kada su se družili pred Božić. Niko nije mogao pomisliti da će biti nešto između njih, najviše iz razloga jer je bila tolika razlika u godinama između njih, njima nije problem predstavljao, nisu se ni brinuli šta će ko reći, nego su se vjenčali.

Nadi je inače radila za Kristijan Dior u Sidneju, nije se manekenstvom bavila iako se uključivala nekada u neke zanimljive projekte u modnom svijetu. Njen suprug se uvozom automobila obogatio, može joj ponuditi lagodan život bez da mora raditi i sopstvena primanja i zaradu imati.

Posvetila se nečemu što je njen san odubijek bio, riječ je o humanitarnom radu, zbog planova koje želi ispuniti na tom planu, nema pretjerano vremena za svijet mode, ni za putovanja ni za odmore, samo ona poslovnog tipa. Muž je podržava u svemu što radi.