Zdravko Čolić nakon 52 godine odlučio priznati Amira Kazića Lea

0
711

Popularna mega zvijezda, Zdravko Čolić je odlučio da progovori o onome što su mnogi godinama nagađali nakon 52 godine. Čola je tako za jedan regionalni tabloid svoju istinu ispričao, otkrio je dugo čuvanu tajnu, to da je on otac Amira Kazića Lea.

Kružile su priče za Lea da i on sam kopira samog Čolu, što on nije ni osporavao nikada. U suštini, nije on kopirao Čolu, nego je on pljunuti Čola, nije želio otkriti kako se sve to desilo, zbog čega je skrivao ovu istinu toliko dugo. Mi čestitamo ocu i sinu.

NAPOMENA: Tekst je satiričnog karaktera, malo smo se odlučili našaliti, jer ova vijest kruži internetom. Preuzeli smo od stranice satiranje.com

Amir Kazić rođen je 17. listopada u znaku Vage u Tomini, Sanski Mostu. Već u ranoj mladosti stekao je prvo glazbeno iskustvo kao član kulturno-umjetničkog društva “Grmeč”. Počeo je s glazbom ozbiljno raditi već u srednjoj školi, a 1989. započeo je svoju prvu suradnju s glazbenicima iz Hrvatske. Godine 1995. upoznao je Đorđa Novkovića i time stvorio prekretnicu u Leoovoj karijeri. Već nakon godinu dana uspješne suradnje, Leo pojava na hrvatskoj „Dori” 1996. godine u Opatiji, kada ostavlja ravnodušnim publiku nije glazbenih kritičara, izvodeći pjesmu „bez daha”.

Iste godine Osijekfest je osvojio treću nagradu publike, nakon čega slijedi prvi neovisni projekt pod nazivom “Leo” s nekoliko hitova. Projekt je objavljen početkom 1997. godine, u izdanju “Croatia-records”.

Na “Dori 97” osvojio je 6. mjesto, a na 99 radio postaja među 40 izvođača uzeo je 5. mjesto. Opet sudjelovanje u „Osijekfest” U 1997 on donosi 2-gu nagradu publike i nagradu za najbolju interpretaciju, au kolovozu iste godine u duetu s Blans na melodijama „Cro Jadrana” za tumačenje pjesme tipične dalmatinske glazbe mete „debitanta”.